onsdag 8 juni 2011

härligt lång helg

Vilken helg vi haft, kanonväder och mycket kul. I torsdags flyttade vi mor till sitt nya hus. Blev väldigt bra tror jag. Sen höll det ju på hela helgen men vi gjorde i princip allt då. Sen var vi på rally jag och syster i fredags. Det var kul, träffade Ronnie och Börje som vi inte träffat på länge. Vi var i Millesbygden och vilken bana han har byggt upp Anders Martinsson. Dom startade med 30 sek mellanrum så det var väldigt publikvänligt. Fick god mat och dryck.


Michael jobbade helgen så jag fick roa mig själv. Var i Fölshult båda dagarna och arbetade. I måndags bar vi ut det sista så nu ska det bara städas.


Hade Landstingsstyrelse igår och hade många ärende, bla budget. Socialdemokraterna vill att vårdgarantin ska gälla även själva behandlingen och tills man får diagnos men också kronisk sjuka. Sen ska alla anställda få någon form av kompetensutveckling varje år. Vi vill också att det ska finnas mer mobila läkare i länet. Vi blev nedröstade så nu gäller det att debattatera på fullmäktige. Har varit på kommunen idag och fått budgetunderlag för morgondagens gruppmöte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar