måndag 16 juni 2014

Sommar och valrörelsen fortsätter

Tog tåget kl 6.30 från Alvesta. Vilken morgon, vaknade med Alfred och Noelle i sängen, mysigt! Det är det partistyrelse hela dagen, fortsätter med träff för partidistriktsordförande i hela landet. 
EU-valet, vi blev av med ett mandat och det handlade om drygt 400 röster. I valrörelsen hörde jag ibland att det spelar ingen roll att om jag röstar eller inte. 400 röster visar verkligen att varje röst är viktig! Vi socialdemokrater gjorde ett fantastiskt valarbetet, vi förde 650000 samtal. 
Nu tar vi nya tag och går in in nästa valrörelse. Jobb, skola och välfärd är dom frågorna som vi går till val på. Vi lägger förslag på en 90-dagars garanti för ungdomar, mindre klasser i dom lägre åldrarna och mer resurser till sjukvården är några av dom förslag som ska minska klyftorna i samhället. 

I helgen har det varit fullt upp, i lördags kom Alfred och Noelle sen var det full rulle tills i morse. Vilka ungar, blir förundrad över deras förmågor! 
Igår hade vi släktträff på Delary go-kart. Bettan hade som vanligt lagat fantastiskt god mat. Där fanns något för alla. För dom små barnen fanns det elbilar och dom som var 7 år fick köra strypta go-kart. Sen ska vi inte tala om dom vuxna, syskonen Dahl ett lag var, Bengts lag vann till dom andras stora besvikelse. Vi var nästan 50 personer, och var riktigt kul. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar