söndag 24 augusti 2014

Valarbete, mycket politik och Alfred 3 år

21 dagar kvar till valet. Nu har valrörelsen varit igång i flera veckor men det känns som det är sista veckan som det kommit igång ordentligt. Veckorna består nu av dörrknackning och arbete på gator och torg. Träffar väldigt mycket folk och har många roliga och bra samtal. Om allt måste jag säga, man vet inte vad som väntar en när man knackar på. Är runt i hela länet och får vara med om både det ena och det andra. Förra vecka hos Camilla i Åseda blev vi bjudna på mat, väldigt gott. Nu i veckan var Carina Olsson S-kvinnors ordförande i länet och hon avslutade med dörrknackning i Älmhult. Vi hade också valupptakt där vi också knackade dörr, ihop med Mikael Damberg. En kanon eftermiddag i Växjö. Debatterna i tv och radio avlöser varandra och jag hinner inte med att lyssna på allt. Hade själv en med Katarina Brännström i veckan om ungdomsarbetslösheten var ämnet. Socialdemokraterna vill ha aktiva åtgärder som 90-dagars garanti, utbildningskontrakt, traineejobb. Vad moderaterna ska göra förutom att sänka skatterna som man har gjort i 8 år med dåligt resultat, är svårt att se.
Igår var det cykelfest i Eneryda och det var fantastiskt kul, med tanke på dagens piratkalas så cyklade jag hem hyfsat tidigt. Kommer hem och äter hos människor som man aldrig hade gjort annars.
Alfreds 3 årskalas som hade pirattema var också fantastiskt kul. Alfred var nöjd när han åkte hem. Hade fått många fina presenter och det var fullt ös hela tiden. Avslutades med skattjakt där alla barn fick en påse med godis och lite smått och gått. Alla var nöjda också Michael och jag. Sitter nu i soffan och är helt slut! Men kul var det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar