söndag 23 mars 2014

Helg, kongress och manifestation mot rasism

Lördag morgon, upp tidigt men lånebil från Atteviks går bra och är skön att köra men vad dyrt! Vad göra?
Kom i god tid till Alvesta och jag var inte först, Växjö och Alvesta var redan där och prickade av sin ombud. Förberedelser inför kongressen, genomgång med Olof och Tomas, nu kör vi! Började med dans från Boliva, helt fantastiskt tack. Hälsade alla välkomna och höll mitt inledningsanförande, nu kör vi, mycket hårt arbete framför oss. Vi fastställde riksdagslistan och regionlistan. Tomas Eneroth, Monica Haider, Clas-Göran Carlsson och Henrietta Serrate i nämnd ordning. Jag tackar för förtroendet, är stolt, glad och överväldigad. Tack.
Regionlistan toppas av Anna Fransson och Robert Olesen, Charlotte Svanberg på tredjeplats. Bra gäng, det blir bra det! Kommer att sakna er i det dagliga arbetet. Nu ska vi bara vinna valet också! Och det gör vi!
Fortsatte med motioner och SSU:as valgeneral Vidar från Gemla, vilken peppare, vilka kronobergare vi har! Jag blir glad.
Sen var det fest, fantastiska spelmän och bra tryck. Flera bra uppträde och vad vi behöver göra för att vinna valet! Tack för en trevlig kväll alla som var där, lever länge på det!
Vi avslutade med att knacka dörr i Alvesta, resultatet blev 500 knackade dörrar, 160 samtal och ca 10 nya medlemmar. Bra jobbat.
Söndagen började med trubaduren Christoffer och allsång, tack säger jag. Riktigt bra.
Fortsattemed gästerna har ordet,  ABF, SSU och partistyrelsen. Mikael Damberg peppade oss och höll ett fantastiskt tal, jobb, skola och sjukvård. Äntligen nu kör vi! Var budskapet. Hopas du har kommit hem nu Mikael.
Sen fortsatte det med handlingsprogrammet, fick några yrkande som vi biföll. Blev vald som ordförande ert år till, tack för förtroendet, ska bli kul. Vi avtackade Carina Adolfsson- Elegestam som lämnar distriktsstyrelsen och vu, vi kommer att sakna dig och ditt engagemang! Lycka till på Öland.
Vi avslutade med val till distriktsstyrelse, jag blev omvald och tackar för förtroendet och säger  äntligen,  nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar