måndag 1 september 2014

Älmhultsfestvalen med hjorthamburgare och fortsatt dörrknackande

Älmhult full med människor, mat, aktiviter, politiska partier, gokart, artister ja allt man kan tänka sig. Torget var verkligen fullt av allt. Vi socialdemkrater kampanjade med rosor och samtal. Värvade också nya medlemmar, kul. Kan konstatera att dom vi pratar med vill ha förändring. Man är trött på orättvisor och ojämlikhet. En a-kassa där man får hälften av vad man tjänande när man jobbade. Eller att man inte får sjukpenning när man är allvarligt sjuk. Ett samhälle som håller på att dras isär.
Det går att ändra på, socialdemokraternas har förslag på höjd a-kassa och att ta bort stupstocken i sjukförsäkringen. Vem som styr gör skillnad. 
Ja det finns mycket att göra efter 8 år med alliansen och förväntningar är höga på oss att göra rätt. Körde förbi festivalområdet på väg hem och det var mycket folk. Bettan var där med gokarten och det var  kö, bra! 
Hade tänkt plocka svamp när jag kom hem men det blev soffan istället och sen en god middag. 
I söndags knackade jag och Fredik E dörr i Diö, riktigt kul att vara tillbaka där. Många roliga samtal och glada tillrop. 
När jag körde in i Växjö idag kändes det som det är valaffischer överallt med olika budskap som är förvillande lika. 
Började med valledning och lunch med Veronica Palm. Bostadspolitik på agendan. Vi behöver bygga mer bostäder. Ikväll dörrkanckande i Linneryd, en ny medlem och många dörrar knackade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar