fredag 7 februari 2014

Torsdag 6 februari och fredag

Morgonen började med ett nytt försök på morgonrundan med Fifi. Lyckas inte få henne att gå från början. Hon vann jag bar henne dom första 3-4 hundra meterna:) Sen lockade och drog henne i ytterligare 200m, sen gick det bra. Arbetsdagen började med gruppstyrelse i landstingsgruppen där vi jobbade med vårt handlingsprogram och dagsaktuella frågor.
Fredagen började kl 7.30  på regionförbundet med intervju om vårt Kina projekt. Vi håller på med utvärdering och då ville dom ha mina åsikter om projektet. Jag tror att vi behöver ge det mer tid för att få effekt. Vad vi vet nu är att det finns ett stor intresse av bland våra företag och att många kontakter förmedlas. Konkreta resultat tar nog ett tag, men det har hänt en del. Väntar med spänning på att utvärderingen ska bli klar.
Fortsatte ner till stadshotellet där vi har haft presidiekonferens för social och skolan. Förmiddagen var för sig och eftermiddagen tillsammans. Efter middagen var utsatta barn vi diskuterade. Hur kan vi  samverka kommuner och landsting. Hur bygger vi strukturer som håller över tiden?
Sen bar det hemåt och tog en promenad genom skogen. Många träd som blåst ner, ska man ta ned alla eller hur ska man göra?
Nu OS invigning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar